Milletvekili Yetiş’ten Başkan Bulut’a Hayırlı Olsun ziyareti

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u ziyaret etti.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Çelikhan Belediye Başkanlığını yeni kazanan Mustafa Bulut’u makamında ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çelikhan ilçesine gelen Milletvekili Yetiş ve beraberindekiler, İlçe girişinde Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti ilçe Başkanı Mahmut Avcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Bulut’u makamında ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Murtaza Yetiş, Hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Partili belediyenin farkını ortaya koymak zorunda olduklarını söyledi.

İlçenin çok acil olarak yapılması gereken işler hakkında Milletvekili MurtazaYetiş’i bilgilendiren Bulut, öncelikli olarak Çat Barajı Tüneli, Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan Sürgü yolunun yapılması konusunda Milletvekili Yetiş’ten yardım istedi.

Çat Barajı tüneli için 5 yıl önce zemin etüdü yapıldığını ancak projelendirme işinin çok aksadığını aktaran Başkan Bulut, halkın bu konuda kendilerini çok sıkıştırdıklarını söyledi.

Milletvekili Murtaza Yetiş işlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Yetiş yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:

“2011 seçimlerinden hemen sonra geldiğimizde halkımızın bizden talepleri İmam Hatip Lisesi ve Uzman doktor konusu ve Çelikhan Malatya yolu olmuştu. Şükür uzman doktor sorununu çözdük. İmam Hatip Lisesinin binası yükseliyor. Çelikhan Malatya yolu bu yıl bitme aşamasına gelecek. Bana öncelikli olarak aktarılan konuların takipçisi olduk. Sayın başkanımızın şimdi aktardığı konuların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız.”dedi.