Milletvekili Salih Fırat belediyemizi ziyaret etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ve AK Parti il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, geçen günlerde Çelikhan’a içme suyu için Karmkuk mevkisinde yapılan ölçüm çalışmaları esnasında çıkan olayla ilgili, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u makamında ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, “Köylümüzle ayrımız gayrımız yok, hak hukuk neyse o olmalıdır” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, karmkuk suyu için gelişen olayın son bulmasını isteyerek “Büyük geçmiş olsun inşallah bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız ilçede bizim, köyde bizim” dedi.

Ziyarette, İl başkanı Seyfettin Bilen, Eski İl başkanı Halil İbrahim Fırat, Kahta Belediye başkanı Abdurrahman Toprak,İl genel meclisi başkanı Salih Şahan ve partililer katıldı.

DSC_0009 DSC_0014 DSC_0018 DSC_0025 DSC_0028 DSC_0040