Malatya Büyükşehir Belediyesinden ilçemize ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Belediyenin üst düzey yöneticileri Çelikhan ilçesini ziyaret ettiler.

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren,Belediye Başkanı Mustafa Bulut,Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Çakır ve beraberindekiler birlikte Çat barajına geçtiler.

Çat barajında yapılması planlanan tünelin olduğu bölgelere giden Başkanlar,burada fikir alış verişinde bulundular. Çelikhan’ın her zaman Malatya için önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çat Barajı’nın Çelikhan ve Malatya’nın kullanımında olduğunu ve daha iyi nasıl faydalanırızı hesaplayıp fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gerek çat tünelinin yapılmasında gereksede Çelikhan Malatya yolunun bir an evvel bitirilmesi için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek istedi.