DUYURU

11.09.2014 tarihli ve Mükerrer 29116 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı kanunun 73 ve 74 üncü maddeleri kanunun yayımlandığı tarih itibari ile yürürlüğe girmiştir. Belediye alacaklarının yapılandırılmasında Çelikhan Belediyesi vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Belediyeye herhangi bir borcu bulunan vatandaşların zaman kaybetmeden borçlarını yapılandırılmaları için Belediyemizin borç yapılandırılma servisine başvurmaları gerekmektedir.

Hükümet tarafından çıkarılan 6552 sayılı yasa çerçevesinde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için bir düzenleme yaptıklarını belirten Başkan Bulut, Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için borç, yapılandırılma servisi oluşturulmuştur. Vatandaşlarımız Belediyemize gelerek hızlı bir şekilde borçlarını, öğrenip yeniden yapılandırabilecekler. Vatandaşlarımız isterlerse peşin, isterlerse 6-12-18 ay taksitler halinde   borçlarını ödeyebilirler.

Borcu olan vatandaşlar söz konusu yasanın büyük bir fırsat olduğunu kaydeden Başkan Bulut vatandaşların zaman kaybetmeden bu imkândan faydalanmalarını istedi. Belediye Başkanı vatandaşlarımız bu yasa sayesinde hem faiz indiriminden faydalanacaklar, hem de borçlarını yapılandırmış olacaklardır. Belediye olarak borçların yapılandırılması için bütün hazırlıklarımızı tamamladık, Vatandaşlarımıza zaman kaybetmeden bu hizmeti almalarını tavsiye ediyorum.

ÇELİKHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI