Çelikhan’a yeni mezarlık alanı kazandırıyoruz

Çelikhan’da bulunan mevcut mezar yerinin dolmaya başlaması nedeni ile Çelikhan Belediyesi yeni mezar yeri hazırlıkları yaparken, Hayırsever Ahmet Başyiğit mevcut mezarlığın hemen üzerinde bulunan 6 bin metrekare alanı Belediyeye mezar yeri yapılması için bağışladı.

Belediye Başkanlık makamında  Başkan Mustafa Bulut ve Ahmet Başyiğit  biraraya gelerek kendi aralarında sözleşti.

Arsayı bağışlayan Hayırsever Ahmet Başyiğit bundan önce belediye başkanlarının arsayı kendisinden istediğini ancak vermeyi düşünmediğini belirterek, kısmet bugüneymiş dedi.

Arsayı sadece Mezarlık koşulu ile bağışladığını aktaran Başyiğit, Çelikhan halkına yapılan hizmette kendisinin de katkısının olmasını arzu ettiğini söyledi.

7227

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, arsayı bağışlayan Ahmet Başyiğit’e teşekkür ederek mevcut mezar bitişiğinde olan6 dönüm araziyi projelendirerek yeni mezar yeri yapacaklarını söyledi.Duyarlılığından dolayı kendisine tekrar teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Bulut, Çelikhan’ın 10-15 yıl mezar yeri sıkıntısının kalmayacağınıda belirtti.