Belediye Başkanımız Mustafa Bulut Engellilere İftar Yemeği verdi

11 ayın sultanı Ramazan ayında engellilerle bir araya geldiğini belirten Başkanımız Mustafa Bulut, engellilere sahip çıkılmasını ve engelli vatandaşlar için ellerinden gelen yardımın yapılacağını söyledi.
Engelli ve Aileleri Derneği Başkanı Abuzer Ayaz, “Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bulut’un engellilere ve engelli ailelerine verdiği iftar yemeğinden dolayı bizleri onurlandırdı. Bu katkıdan dolayı dernek adına herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İftar yemeğine Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Acar, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, İlçe Müftüsü Murat Kurt, Engelli Aileleri Derneği Başkanı Abuzer Ayaz, engelli ve engelli aileleri katıldı