Başkanımız Kilitli Taş Çalışmalarını Gezdi

Belediye Başkanımız Mustafa Bulut, İlçe girişinde devam eden, kilitli taş döşeme çalışmalarını gezerek çalışanlar ve yetkililerden bilgi aldı.

Üçgen park ile A101 arasında kalan 100 metre alan da kilitli taş çalışması yaptıklarını belirten Başkan Bulut, ana yollarda kilitli taş çalışmasını doğru bulmadığını ancak geçen 5 yıl içerisinde ana yolların kilitli taş yapıldığını bu 100 metrelik alanın kaldığını belirtti.

Bu bölgenin ilçenin girişi sayıldığını ve çirkin bir görüntü oluşturduğundan dolayı yarım kalan taş çalışmasının yaptıklarını söyleyen Bulut, ana yol olarak sadece bu bölgede taş döşeyeceklerini ifade etti.

Çalışmaları gezdikten sonra bölge esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İl Genel Meclisi üyesi M.Hanifi Kan esnafların görüş ve önerilerini dinledi.