Başkanımız Belediyeler Birliği Üyesi Oldu

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut Türkiye Belediyeler Birliği delegesi seçildi.

Türkiye’de her ilden Milletvekili sayısı kadar Belediye başkanları ve Belediye meclis üyeleri arasında yapılan seçim sonucu Adıyaman’dan 4 belediye başkanı 1 de Belediye Meclis üyesi Türkiye belediyeler birliğine delege olarak seçildi.

Adıyaman’da Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve Adıyaman Belediyesi Meclis üyesi Hasan Demir Türkiye belediyeler birliğine delege oldular.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu başkanlığında yapılan seçimlerde Ak Parti blok liste ile seçime giderek tüm adayların Ak Partili olmasını sağladı.